Nieuw: Berlijn vanaf vliegveld Eindhoven

Transavia.com zet het komende zomerseizoen vol in op bestemmingen voor stedentrips en korte vakanties vanaf vliegveld Eindhoven. De luchtvaartmaatschappij start deze week met 4 nieuwe stedenbestemmingen en kondigt wegens succes een 5e nieuwe route aan.

De capaciteit groeit hiermee met zo’n 35%, naar meer dan 114 vluchten per week in de zomer. Vorig jaar groeide de capaciteit ook al sterk en zijn de passagiersaantallen in 2011 meer dan verdrievoudigd. De vijf nieuwe routes vanaf vliegveld Eindhoven starten vanaf 17 februari 2012 naar de aantrekkelijke steden Valencia, Lissabon, Venetië (Treviso) en Istanbul en vanaf april zal ook Berlijn worden aangevlogen.
Bram Gräber, algemeen directeur transavia.com: ”We zijn blij met het succes van onze lijndiensten vanuit vliegveld Eindhoven. Daarom hebben we de ambitie om als er ruimte voor is vanaf 2013 een basis te creëren en een aantal vliegtuigen te stationeren. Door meer vanaf de regio te vliegen, spelen we in op de wens van gemak en bereikbaarheid. We zorgen ervoor dat passagiers dicht bij huis vanaf een vliegveld in de regio aan boord kunnen stappen. De luchthaven speelt hierop in door de bereikbaarheid te verbeteren en het gemak voor de klant te vergroten.
 Mensen willen er vaker tussenuit, niet alleen met hun familie, maar ook met vrienden, vriendinnen of collega’s; meer het ‘social travelling’. En wij bieden de kans om op een leuke, makkelijke en tegelijk goedkope manier naar de zon, sneeuw of een bruisende, interessante stad te vliegen.”