Goedkoop parkeren op vliegveld Eindhoven?

Goedkoop parkeren op vliegveld Eindhoven is minder makkelijk dan het lijkt. De officiële parkeerplaatsen zijn duur en als je kiest voor een goedkope optie, dan moet je een heel eind lopen of zelfs met een pendelbus.

Direct goedkoopste parkeermogelijkheden bekijken? Klik hier!

Er is een slimmere manier; Namelijk door gebruik te maken van de services van Eazzypark. Dit is een nieuwe aanbieder van parkeergelegenheid op zeer korte afstand van de luchthaven. Het voordeel ligt bij de reiziger; goedkoop parkeren, niet ver lopen, en uw auto staat veilig achter een slagboom te wachten tot u weer terug bent van vakantie. U parkeert zelf uw auto, u houdt zelf uw autosleutels en het terrein is 24u per dag bewaakt.

Reserveren

Vanwege beperkte ruimte is het belangrijk om vooraf te reserveren. Dit kan eenvoudig via de website van Quickparking. Na betaling ontvangt u de reserverings bevestiging per mail. De unieke code in de besvestigingsmail toets u in op de slagboom en u kunt direct parkeren.

Valet Parking

Hierbij kun u uw auto afgeven op het kiss & ride gedeelte voor de terminal. Een medewerker zal uw auto dan parkeren op vliegveld Eindhoven en weer voor de deur van de terminal zetten als u weer terug bent. Voor meer informatie over de valet parking kijkt u op de website.