Lang Parkeren

Gaat u op reis vanaf vliegveld Eindhoven en zoekt u een betaalbare en veilige plek om uw auto voor langere tijd te parkeren?
Op vliegveld Eindhoven zijn verschillende mogelijkheden om uw auto te parkeren. Ten eerste kunt u gebruik maken van de parkeerplaatsen van het vliegveld zelf, maar er is ook een goedkoop en veilig alternatief op loopafstand van de hoofdingang van de luchthaven. Park & Fly is een nieuwe aanbieder van parkeergelegenheid in Eindhoven. De voordelen zijn; goedkoop parkeren, dichtbij, en uw auto staat veilig op een afgesloten en bewaakt terrein tot u weer terug komt van uw reis. De parkeerplaatsen zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend.

U kunt de tarieven checken en vooraf reserveren bij Park & Fly via de website. Na betaling ontvangt u een bevestigings mail met een unieke code die u kunt intoetsen bij de slagboom. De code geeft direct toegang en vervolgens kunt u parkeren waar uw wilt. De parkeerplaatsen van Park & Fly zijn allemaal op loopafstand van het vliegveld.

ParkerenVliegveldEindhoven