Last minute naar Mallorca

Bent u toe aan een lekkere last minute vanaf vliegveld Eindhoven? Deze week hebben wij voor u een heerlijke last minute naar Mallorca geselecteerd. Vanaf 309 euro kunt u al genieten van deze prachtige vakantie vanaf Eindhoven!

Het prachtige complex van Inturotel Cala Azul Park ligt bij de schilderachtige baai van Cala Esmeralda en vlakbij het sfeervolle centrum van Cala d’Or. In dit dorpje vindt u bijna alleen maar laagbouw en in het centrum treft u gezellige bars, restaurants en winkeltjes.

Mallorca Vliegveld Eindhoven

In de omgeving zijn geen uitgestrekte zandstranden, maar wel vele sfeervolle baaitjes met kleine zandstrandjes. U kunt hier eenvoudig komen met een treintje dat de verschillende stranden en het centrum van Cala d’Or met elkaar verbindt.

Het apartementen complex zeer in trek bij gezinnen doordat het prachtig gelegen is, uitstekende faciliteiten voor kinderen heeft en de accommodatie zeer verzorgd.

U vliegt met Transavia vanaf vliegveld Eindhoven. U kunt eenvoudig parkeren, snel inchecken en uw vakantie is begonnen!

De transfer van het vliegveld naar het hotel is bij deze reis inbegrepen, maar om het eiland optimaal te kunnen ontdekken raden wij een huurauto aan. Er zijn altijd wel scherpe aanbiedingen te vinden en een huurauto zorgt voor vrijheid en comfort.

Wilt u meer informatie over deze last minute?

klik hier voor meer informatieĀ ā–¶

Over Mallorca

Mallorca is een van de eilanden van de Balearen en heeft een gevarieerd landschap. Grote zandstranden, gezellige boulevards, maar ook sfeervolle verborgen strandjes, bergachtig binnenland en spectaculaire wegen met ontelbare haarspeld bochten. Op vele plekken heeft u een prachtig uitzicht over de azuurblauwe zee!

Het plaatsje Cala d’Or in het oosten is een populaire last minute bestemming voor gezinnen. De grotere badplaatsen als Palma, El Arenal en Ca’n Pastilla zijn meer gericht op jong uitgaanspubliek. Op Mallorca zijn vele bezienswaardigheden, maar de hoogtepunten zijn het treintje naar Soller en de hoofdstad Palma de Mallorca.