Op vakantie naar Portugal vanaf Eindhoven

Vliegen naar Portugal vanaf Eindhoven is een hele goede keuze. Er zijn zoveel landen waar je naar toe kunt gaan als je er even tussen uit wilt voor een vakantie of een paar dagen weg. Waarom zou je dan voor Portugal moeten kiezen? Nou, er zijn heel wat redenen om dit prachtige vakantieland te kiezen!

Portugal Vliegveld vanaf Eindhoven

Veel mensen zijn je dan ook al voor gegaan en hebben dit land al meerdere malen bezocht, omdat een keer niet genoeg is. Er is zo veel te zien en te beleven dat je het niet in een vakantie kunt redden om alles te bekijken.

Portugal bezit een tal van bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn om te bezichtigen. Ook zijn er steden die je zeker een keer bezocht moet hebben, zoals Lissabon en Porto. Hier zie je nog veel terug van de geschiedenis van deze steden, er zijn nog redelijk wat gebouwen blijven staan uit de oude tijd en zijn erg interessant op de bezoeken.

Goedkope tickets voor Portugal vanaf Eindhoven

De allerbelangrijkste reden om naar Portugal vanaf Eindhoven te vliegen, is dat het gewoon erg goedkoop is. Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf 40 euro en in een paar uurtjes ben je in Portugal. Parkeren op vliegveld Eindhoven is eenvoudig en goedkoop en het is niet zo’n druk en onoverzichtelijk vliegveld als bijvoorbeeld Schiphol. Een prettige manier om te reizen dus!

De Algarve bezoeken

In het zuiden van Portugal ligt De Algarve, dit is een van de bekendste provincies van Portugal. De Algarve zelf beschikt ook over een heleboel bezienswaardigheden waar je je ogen uit kunt kijken. Zo heb je stranden waar je kunt genieten van het helder blauwe water en het mooie witte zand. Een bijzonder stukje strand is Praia da Marinha, dit strand heeft een aantal jaar geleden de ‘Golden Beach’ award ontvangen. Het strand bevat robuuste kliffen en geweldige rotsen, het heldere blauwe water geeft ook een extra toevoeging aan dit schitterende stuk strand.

Zo zijn er nog meer stranden waar je heerlijk kunt ontspannen en waar je kunt genieten van de zon, zee en het witte zand. Naast deze mooie stranden heb je ook gebouwen en plekken die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Zo heb je Sagres Point, dit het is meest zuidwestelijke puntje van Europa, hier bevind zich een oud fort waar de kanonnen nog staan. Ook heb je Portimão, Albufeira, Lagos en nog veel meer bijzondere plekjes die je kunt bezoeken.

Overnachten in Portugal

Ben je van plan om op vakantie te gaan naar Portugal, dan is het natuurlijk de bedoeling dat je ergens kunt overnachten. Gelukkig vind je in Portugal en in de Algarve erg mooie accommodaties waar je prima een paar weken kunt vertoeven en kunt genieten van het geweldige land.

Zo heb je luxe vakantiehuizen die bezitten over een prachtig uitzicht, een terras, een zwembad of deze is gevestigd op een centrale ligging in de stad. Je kunt overal uit kiezen, er zijn erg veel verschillende vakantiehuisjes, villa’s en appartementen in diverse delen van de Algarve.