Parkeren op vliegveld Eindhoven is makkelijk en niet erg duur in vergelijking met grote vliegvelden.

Tip: Extra voordelig parkeren

Er is een nieuw voordelig alternatief dat zich tevens op loopafstand van vliegveld Eindhoven bevindt! “QuickParking” is een onafhankelijke aanbieder van parkeerplaatsen die scherpere tarieven kan bieden dan Eindhoven Airport zelf! Dit bedrijf werkt met bestaande parkeerplaatsen die volledig zijn ingericht voor kort en lang parkeren. Het voordeel ligt bij u; u hoeft niet veel te betalen, u hoeft niet ver te lopen en uw auto staat veilig achter een slagboom op het parkeerterrein van Quickparking. U bespaart uzelf parkeergeld, maar u zorgt er ook voor dat de woonomgeving van vliegveld Eindhoven geen overlast ondervindt van het reisverkeer via vliegveld Eindhoven. Klik hier voor de tarieven en vergelijk zelf!

Parkeervoorzieningen Eindhoven Airport

P1 & P2 Kort Parkeren
U kunt op vliegveld Eindhoven gemakkelijk en dichtbij parkeren. U vindt Kort Parkeren P1 direct vóór de terminal (ingang via rotonde).

P3 Middellang parkeren
Dit is het terrein waar langparkeerders staan die een beperkte afstand (5 minuten) willen lopen.
Locatie: Bij de rotonde links – na 300 meter rechts.

P4 is tijdelijk gesloten

P5 Lang Parkeren
Voor lang parkeren gaat u naar parkeerterrein P5.
Afstand tot de terminal: 6-7 minuten lopen .
Locatie: Bij de rotonde rechts – na 450 meter links.

Betalingen
U kunt op de terreinen P1, 3, 4 en 5 zowel cash als met pin- en creditcard betalen.

Kiss and Ride Strook
De kiss and Ride strook is te bereiken via de rotonde en is bedoeld voor het ophalen en wegbrengen van passagiers. Maar ook is de Kiss and Ridestrook makkelijk te gebruiken voor passagiers die uiteindelijk op verder gelegen terreinen willen parkeren. Zo kunt u hier makkelijk uw koffers en medepassagiers afzetten en als chauffeur naar de lang parkeerterreinen rijden. U kunt hier 15 minuten gratis parkeren. Wilt u langer blijven adviseren wij u onze parkeerterreinen.

Minder validen
Minder validen kunnen gebruikmaken van P1 tegen het tarief van P4/P5. Bij terugkomst van uw reis op vliegveld Eindhoven rekent u af bij de Informatiebalie op vertoon van uw invalidenkaart en parkeerkaart.