Tax Free Eindhoven

Na de douane op vliegveld Eindhoven vindt u de TaxFree winkel B&S Shop Fly. In deze winkel treft u een zeer ruime selectie aan duty-free artikelen tegen scherpe prijzen.

Het assortiment bestaat uit tabak, cosmetica, zonnebrillen, souvenirs, dranken en electronica. Er staan vriendelijke en professionele klaar om u te helpen bij uw keuze.

De openingstijden van de tax-free winkel zijn afhankelijk van het vluchtschema van de betreffende dag.

In de regel kunt u uitgaan van het volgende: De openingstijden van de winkel zijn: Een half uur na opening van de terminal tot een half uur voor vertrek van de laatste vlucht.

U kunt betalen met Euro’s (€), Britse Ponden (£) en Amerikaanse Dollars ($). Als u met vreemde valuta betaalt, ontvangt u uw geld retour in euro’s.
Verder accepteert de duty-free winkel de meest voorkomende creditcards. Bij al uw aankopen met een kaart is legitimatie vereist.

Alles wat u op vliegveld Eindhoven na de beveiligingscontrole koopt, kunt u meenemen als handbagage aan boord van het vliegtuig. Wel gelden speciale regels voor het vervoer van vloeibare stoffen als u een overstap maakt op een andere luchthaven. Vraag de B&S Shop Fly medewerkers voor meer informatie.

Klik hier voor de laatste aanbiedingen

Tax-Free-Eindhoven-vliegveld