Vliegveld Eindhoven

Op deze website vindt u uitgebreide informatie over vliegen vanaf vliegveld Eindhoven. Er gaan bijna 3 miljoen reizigers per jaar op vakantie vanaf deze luchthaven en het grootste regionale vliegveld van Nederland.

Waarom? Omdat vliegveld Eindhoven een overzichtelijk vliegveld is, er goedkoop geparkeerd kan worden en er op vele Europese bestemmingen gevlogen wordt. Kortom; vele voordelen. Ontdek er op deze website alles over!

Eindhoven Airport

Meer over vliegveld Eindhoven

Eindhoven Airport ligt ten westen van Eindhoven, tussen de dorpjes Best en Veldhoven. Oorspronkelijk was het een civiele luchthaven en deze is na de oorlog overgegaan Koninklijke Luchtmacht.

Op dit moment wordt het voor het grootste gedeelte gebruikt voor de burgerluchtvaart. Per jaar maken zo’n 3 miljoen reizigers gebruik van het vliegveld. Qua grootte is het de tweede luchthaven van Nederland en in ieder geval het grootste regionale vliegveld van Nederland.

Er werken zo’n 1200 mensen op vliegveld Eindhoven. Met de bouw van de nieuwe terminal is de verwachting dat de groei van vliegveld Eindhoven de aankomende jaren nog flink zal doorzetten.